National geospatial data fund

Seminarul regional cu genericul “Crearea Infrastructurii Naţionale de Date Spaţiale”

Seminarul regional cu genericul “Crearea Infrastructurii Naţionale de Date Spaţiale” sa desfăşurat pe data de 27 – 29 septembrie 2018. Acest seminar a fost organizat de către Autoritatea de Cartografie şi Cadastru al Regatului Norvegiei „Kartverket”  în comun cu Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru.

La sesiunile de lucru au participat persoanele oficiale şi reprezentanţii din cadrul Ambasadei Regatului Norvegiei la Bucureşti, Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei, Autorităţii de Cartogarfie şi Cadastru al Norvegiei „Kartverket” şi Autorităţilor de Geodezie, Cartografie şi Cadastru al Georgiei, Republicii Kîrghizstan şi a Ukrainei.

Seminarul a fost organizat la un nivel înalt. Participanţii atelierului au prezentat rapoartele naţionale în care sunt reflectate rezultatele muncii extraordinare privind crearea şi utilizarea datelor spaţiale, precum şi rolul Autorităţii de Cartografie şi Cadastru a Regatului Norvegiei în dezvoltarea infrastructurii de date spaţiale a ţărilor participante la seminar.

На данном изображении может находиться: 15 человек, в том числе Maria Ovdii, люди улыбаются, на улице и природа